Beko DIS15013 – mașină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A+

Beko DIS15013 este o mașină de spălat vase complet încorporabilă, calitativă și eficientă, proiectată după cele mai recente sisteme și tehnologii. Se dovedește a fi o alegere potrivită familiilor decente privind numărul membrilor acesteia, oferind de fiecare dată rezultate excelente.

Vorbim despre o variantă încadrată în clasa de eficiență energetică A+, ce are o capacitate de încărcare pentru 10 seturi. Pune la îndemână 5 programe eficace de spălare, câteva funcții interesante, dar și un control digital simplist și modern.

Acest model nou DIS15013 poate fi procurat din magazinul de specialitate eMag cu numai 1.199 de lei (vezi preț actualizat).

În ceea ce o privește partea estetică, așa cum am spus și mai sus avem de-a face cu un model complet încorporabil. Cât despre partea tehnică, ar fi de spus că măsoară standard 81.8 x 44.8 x 55 cm și că are o greutate de numai 28.8kg.

Produsul electrocasnic de față este disponibil online și în ofertele celor de la Altex și Flanco.

Imagini cu Beko DIS15013:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulțumită clasei energetice A+ din care face parte și modelul de față, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 237kW/an. Cât despre consumul de apă, înregistrează o medie de până la 10l per ciclu de spălare.

Este de remarcat faptul că este și extrem de silențioasă pe toată perioada utilizării, nivelul maxim înregistrat fiind de doar 49 de decibeli.

După cum spuneam, pune la îndemână o listă cu 5 programe de spălare eficiente, precum: programul Intensiv la 70°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul Mini la 30°C, programul Quick & Clean și programul Fast +.

La capitolul opțiuni extra, beneficiază de funcția de clătire suplimentară, de 3 nivele de pulverizare, de funcția All in 1, de opțiunea de încărcare la jumătate, de 6 nivele de temperatură, dar și de opțiunea programare întârziată.

Iar ca și funcții speciale, se laudă cu motorul ProSmart Inverter, cu tehnologia de uscare cu aer cald, cu sistemul de control al excesului de apă, cu indicatorul pentru sare și cu control electronic.

Concluzie:

Concluzionand, Beko DIS15013 reprezintă o mașină de spălat vase total încorporabilă din clasa energetică A+, capabilă să asigure rezultate bune și eficiente la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 10 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.