Beko DFN26420X – mașină de spălat vase din inox din clasa energetică A++

Beko DFN26420X reprezintă un aparat electrocasnic ideal în orice bucătărie, dat fiind faptul că are capacitatea de a obține rezultate bune într-un mod economic și eficient. Este o mașină de spălat vase de calitate foarte bună, cu un design modern și elegant ce îi permite să se integreze extraordinar de bine în decorul oricărei bucatarii.

Ei bine, vorbim despre un produs din categoria modelelor standard, încadrat în clasa de eficiență energetică A++. Are o capacitate pentu 14 seturi, 6 programe de spălare, 2 coșuri reglabile pe înălțime, cât și un afișaj digital LCD cu control electronic.

Acest model nou DFN26420X este prezent deja în oferta magazinului online eMag la doar 1.349 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior atrăgător din inox de culoare argintie, ce poartă finisaje și forme bine definite. La capitolul tehnic, cântărește în jur de 46.1kg și măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm, nivelul zgomotului din timpul utilizării fiind de maxim 46dB.

Aceeași mașină de spălat vase din inox este disponibilă online și în oferta celor de la evoMag.

Imagini cu Beko DFN26420X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulțumită clasei energetice A++, consumul mediu de curent electric înregistrat este de doar 0.93kWh/ciclu de spălare și de 266kWh/an. Cât despre consumul de apă, înregistrează în jur de 1l/ciclu de spălare și o medie anuală de 3080l/an.

La nivelul programelor de spălare, pune la dispoziție 6 la număr: programul Intensiv, programul Bio/Eco, programul Normal, programul Rapid, programul Auto și progrmul Prespalare.

Pe partea de extraopțiuni, se laudă cu opțiunea de încărcare la jumătate, cu opțiunea de programare întârziată, dar și cu 6 nivele de temperatură (35-40-50-60-65-70).

Cat despre sisteme și siguranță, deține sistemul de siguranță pentru copii, sistemul Acrobat, Fast +, AllIn1, GlassSheild, protecție contra inundațiilor, filtru autocuratare, indicator pentru sare, indicator pentru terminare program, afisajre status program samd.

Iar ca și accesorii, pune la îndemână un coș pentru tacâmuri, un suport pentru pahare, un compartiment pentru detergent lichid și un compartiment pentru sare.

Concluzie:

Concluzionând, Beko DFN26420X se dovedește a fi un aparat electrocasnic de calitate foarte bună, ce reușește de fiecare dată să atingă rezultate superioare într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 14 seturi
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *