Beko CSG52110DX – aragaz clasic din inox cu Rotisor, Grill şi Timer

Beko CSG52110DX se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic de bucătărie de calitate foarte bună, capabil să asigure o funcţionalitate excelentă. Reprezintă un aragaz clasic cu plită şi cuptor, foarte uşor de integrat în stilul de decor al oricărei locuinţe.

Aşadar, vorbim despre un produs alimentat cu gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Beneficiază de mod de siguranţă al flăcării, de funcţia de Grill, de funcţia de Rotisor, de Timer, precum şi de alte funcţii destul de interesante.

Acest model CSG52110DX este comercializat deja de către cei de la eMag cu preţul de ofertă de numai 849 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, prezintă o construcţie modernă şi calitativă din inox. Acceptă duze pentru GPL în cazul alimentării de la butelie, este pe un fond de culoare argintie, cântăreşte în jur de 45kg şi măsoară standard 85 x 50 x 60 (IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz din inox este prezent şi în oferta magazinelor online Cel şi evoMag.

Imagini cu Beko CSG52110DX:

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, noul aragaz de la Beko beneficiază atât de plită, cât şi de cuptor, ambele fiind alimentate cu gaz şi prevăzute cu aprindere electrică de la buton.

Plita pune la dispoziţie 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum unul mare, unul mic şi două normale.

Acestea sunt poziţionate în felul următor: cel mare în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Ca şi putere, cel mare dezvoltă 2.9kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 2kW fiecare.

Cuptorul este construit din email de culoare neagră, foarte uşor de curăţat şi de igienizat. Acesta pune la îndemână funcţia de Grill, funcţia de Rotisor, Iluminare interioară, precum şi Timer. Ar fi de subliniat faptul că beneficiază atât de încălzire inferioară, cât şi de încălzire superioară.

Odată cu acesta vin şi următoarele accesorii: un capac din sticlă, o tavă de copt, un grătar din sârmă şi un sertar inferior pentru depozitarea vaselor de gătit.

Concluzie:

Concluzionând, Beko CSG52110DX este un aragaz clasic din inox, potrivit perfect oricărui stil de bucătărie. Dat fiind faptul că este conceput după ultimele tehnologii şi sisteme, asigură o funcţionalitate ireproşabilă cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • Accesibil
  • Dispozitiv de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.