Beko CSG52110DW – aragaz tradiţional clasic cu Grill, Rotisor şi Timer

Beko CSG52110DW reprezintă un aragaz tradiţional accesibil de calitate foarte bună, capabil să se integreze extrem de bine în orice design de bucătărie. Este o variantă avantajoasă atunci când vine vorba de aparate de gătit, dat fiind faptul că asigură o funcţionalitate foarte bună, sigură şi comodă.

Vorbim despre un aragaz cu plită şi cuptor alimentat cu gaz, ce are aprindere electrică de la buton. Pune la îndemână 4 arzătoare diferite, un cuptor generos, Timer, Grill, Rotisor, Iluminare interioară, dar şi mod de siguranţă al flăcării.

Acest model nou CSG52110DW este comercializat online de către cei de la eMag cu preţul de achiziţie de doar 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior plăcut cu finisaje moderne şi bine definite. Este de culoare alb/negru, deţine picioruşe ajustabile, cântăreşte în jur de 45kg şi măsoară standard 85 x 50 x 60 (I x L x A) cm

Acelaşi aragaz tradiţional este prezent şi în stocul celor de la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Beko CSG52110DW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, atât plita cât şi cuptorul sunt alimentate cu gaz, beneficiind de aprindere electrică de la buton, precum şi de mod de siguranţă al flăcării.

În partea superioară a produsului este proiectată plita. Aceasta deţine 4 arzătoare diferite, respectiv unul mare, unul mic şi două normale. Cel mare este situat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate. Deasupra acestora stau poziţionate două grătare emailate din fontă, ce garantează o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

Ca şi putere calorică, cel mare este de 2.9kW, cel mic de 1kW, iar cele două normale de câte 2kW fiecare.

Cuptorul proiectat în partea inferioară are o capacitate de 52l. Pune la dispoziţie funcţia de Grill, funcţia de Rotisor, funcţia Timer, dar şi funcţia de iluminare interioară.

În partea de jos a cuptorului dăm peste un sertar generos pentru depozitarea vaselor de gătit.

Cât despre accesorii, vine împreună cu un capac metalic pentru plită, cu o tavă de gătit emailată, cu două suporturi de vase, cât şi cu un panou de protecţie al butoanelor.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko CSG52110DW este un aragaz tradiţional modern, calitativ şi accesibil, ce reuşeşte să ofere un mod de utilizare sigur şi confortabil, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • Timer
  • Pe gaz
  • Grill şi Rotisor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.