BeanZ – Lattensia – espressor de cafea automat cu pompă de presiune de 19 bari

BeanZ – Lattensia este unul dintre cele mai recente espressoare automate de pe piaţă, conceput după cele mai noi tehnologii şi sisteme ale momentului. Reprezintă un aparat de cafea modern şi elegant de calitate foarte bună, ce se dovedeşte a fi o soluţie excelentă atât pentru acasă, cât şi pentru la serviciu.

Ei bine, vorbim despre un produs de 1455W putere de tip automat. Integrează pompă de presiune de 19 bari, rezervor de apă de 1.2l, compartiment pentru cafea cu capacitate pentru 12 capsule şi rezervor de lapte, fiind capabil să prepare o gamă largă de băuturi autentice.

Acest model recent Lattensia poate fi deja achiziţionat online din magazinul de specialitate eMag cu numai 1.095 de lei (vezi preţ actualiat).

Din punct de vedere al design-ului, se bucură de o construcţie interesantă cu forme şi detalii perfect definite. Este de culoare neagră cu finisaje din inox, cântăreşte în jur de 5kg şi măsoară standard 385 x 189 x 293 (W x D x H) mm. Ar mai fi de menţionat faptul că lungimea cablului de alimentare măsoară 1m.

Imagini cu BeanZ – Lattensia:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cu un astfel de espressor de cafea inteligent îţi poţi suprinde familia cu cele mai delicioase şi savuroase băuturi calde, preparate într-un mod automat. Are capacitatea de a pregăti băutura perfectă, după gustul fiecăruia, într-un mod pe cât se poate de simplu.

Aşa, cum am spus şi mai sus, modelul de faţă este capabil să prepare rapid şi uşor o gamă variată de băuturi autentice pe bază de cafea la o temperatură potrivită, precum espresso, cafea, cafea lungă şamd., doar printr-o simplă apăsare de buton. Astfel, accesta acceptă să fie alimentat doar cu cafea măcinată.

În ceea ce îl privesc funcţiile speciale, noul aparat electrocasnic elveţian se laudă cu sistemul automat de decalcifiere, cu funcţia de setare a cantităţii de cafea, cu funcţia de oprire automată programabilă, cu unitate integrată de spumare a laptelui, precum şi cu funcţia de setare duritate apă.

Datorită celor două componente detaşabile, precum rezervorul de apă şi tăviţa de scurgere, igienizarea espressorului este una pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, BeanZ – Lattensia reprezintă un espressor de cafea automat, modern şi inteligent, capabil să surprindă cu băuturi delicioase şi savuroaze preparare într-un mod automat.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1455W putere
  • 19 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.