ASUS X556UQ-DM941D – laptop Full HD cu performanţe hardware superioare

ASUS X556UQ-DM941D se dovedeşte a fi un laptop performant de generaţie recentă, un dispozitiv portabil şi modern echipat cu o platformă hardware bine echilibrată. Construcţia portabilă şi calitativă nu doar că asigură o utilizare confortabilă, ci şi o portabilitate ridicată pe teren.

Aşadar, discutăm despre un dispozitiv Free DOS ce acceptă fără probleme orice tip şi versiune de sistem de operare.

În privinţa autonomiei, are la bază un acumulator Lithium-Polymer cu 2 celule, ce garantează o autonomie de până la 5-6 ore de lucru continuu.

Acest model nou X556UQ-DM941D poate fi achiziţionat online din oferta magazinului de specialitate eMag cu preţul avantajos de doar 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior modern, calitativ şi portabil, realizat dintr-un plastic durabil şi rezistent. Este pe un fond de culoare maro închis, măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.3kg.

Device-ul de faţă se regăseşte şi în magazinele online Altex şi CEL.

Imagini cu ASUS X556UQ-DM941D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Asus a prevăzut acest laptop cu un display LCD LED de 15.6 inch în diagonală. Reprezintă un ecran anti-glare cu tehnologie LED-backlit, ce oferă o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p.

Ca şi performanţe hardware, aşa cum am spus deţine o platformă bună şi bine echilibrată. Integrează un procesor Intel Core i5 – 7200U, provenit de pe arhitectura recentă Kaby Lake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.5GHz. Însă, datorită modului Turbo Boost în cazuri extreme poate ajunge la 3.1GHz.

Grafica acestui dispozitiv constă atât în procesorul grafic integrat HD Graphics 620 de la Intel, cât şi în placa video dedicată GeForce 940MX. Cea din urmă beneficiază de tehnologia nVidia Optimus, având chipset video nVidia şi o capacitate de memorie viode de 2Gb de tip DDR3.

Dispune de o capacitate de memorie de stocare de date de 1Tb de tip HDD cu 5400rpm, cât şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4.

La nivel multimedia, pune la dispoziţie o unitate DVD Rw, două difuzoare audio stereo SonicMaster, un microfon integrat, o cameră Web VGA, dar şi un cititor de carduri.

Cât despre coenctivitate, se laudă cu un port HDMI, cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu Bluetooth 4.0, cu LAN şi cu Wi-Fi.

Concluzie:

În concluzie, ASUS X556UQ-DM941D este un laptop atractiv de generaţie nouă, modern şi portabil, echipat cu performanţe hardware superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Full HD
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.