ASUS X556UQ-DM479D – laptop Full HD cu performanţe hardware excelente

ASUS X556UQ-DM479D se dovedeşte a fi un laptop avantajos de generaţie nouă, remarcat printr-un raport preţ-performanţe competitiv. Este un dispozitiv modern, portabil şi calitativ, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate extraordinară atât de acasă, cât şi din deplasare.

Vorbim despre o variantă standad Free DOS, ce poate fi instalat cu orice versiune a sistemelor de operare Window sau Linux.

Pe partea de autonomie, se laudă cu un acumulator Lithium-Polymer cu 2 celule, ce garantează o durată de lucru de până la 5-6 ore.

Acest model nou X556UQ-DM479D este prezent online în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, observăm o construcţie modernă cu finisaje şi detalii perfect definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare maro închis. Este construit dintr-un plastic calitativ şi rezistent, ce măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.3kg.

Dispozitivul de faţă este comercializat online şi de către cei de la evoMag şi CEL.

Imagini cu ASUS X556UQ-DM479D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul de faţă a optat pentru un display LCD LED de tip anti-glare (mat), ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Este un ecran calitativ cu tehnologie LED-backlit, ce asigură o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

Performanţele hardware ale acestui laptop de generaţie nouă, constă într-un procesor Intel Core i5 – 7200U, provenit de pe arhitectura Kaby Lake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează standard la 2.5GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost în cazuri extreme poate ajunge la 3.1GHz.

În privinţa graficii, pune la dispoziţie atât un procesor grafic integrat HD Graphics 620 de la Intel, cât şi o placă video dedicată GeForce 940MX. Cea dedicată, deţine chipset video de la nVidia şi o capacitate de memorie video de 2Gb, beneficiind de tehnologia nVidia Optimus.

Vine echipat cu 8Gb de tip DDR4 de memorie RAM (2.13GHz), precum şi cu o capacitate de 1Tb de tip HDD (5400rpm) de memorie de stocare.

La nivel de dotări multimedia, deţine o unitate DVD Rw, două difuzoare audio stereo (SonicMaster), un microfon integrat, o cameră Web VGA şi un cititor de carduri.

Iar cât despre conectivitate, deţine o ieşire audio, un port VGA, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth, Wi-Fi şi LAN.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X556UQ-DM479D este un laptop portabil şi modern de generaţie nouă, ce pune la dispoziţie un set de performanţe hardware bune şi bine echilibrate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Full HD
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.