ASUS X550VX-XX289D – laptop Free DOS cu performanţe hardware superioare

ASUS X550VX-XX289D se dovedeşte a fi un dispozitiv atractiv de generaţie nouă, echipat cu un set de performanţe hardware bune şi bine echilibrate. Este o variantă portabilă, modernă şi elegantă, potrivită perfect fie lucrului intens de la birou, fie celui de pe teren.

Ei bine, avem de-a face cu un laptop standard Free DOS, care acceptă fără probleme orice sistem de operare dorit.

Vine echipat cu un acumulator Lithium Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru continuu de până la 5 – 6 ore.

Acest model nou X550VX-XX289D poate fi procurat şi online din magazinul eMag cu preţul de achiziţie de 3.081 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, se bucură de o construcţie atrăgătoare din plastic de calitate înaltă. Prezintă forme şi finisaje perfect definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare gri. Tehnic vorbind, cântăreşte aproximativ 2.45kg şi măsoară standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D) mm.

Dispune atât de tastatură internaţională, cât şi de numerică, fiind echipat cu un touchpad generos cu suport multi-touch.

Dispozitivul de faţă este prezent şi în oferta online a celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu ASUS X550VX-XX289D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pentru acest laptop de generaţie nouă, producătorul Asus a optat pentru un ecran LCD LED de tip Glare (lucios), ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Reprezintă un ecran foarte calitativ, ce oferă un format HD la o rezoluţie de 1366 x 768p.

La capitolul performanţe hardware, se laudă cu un procesor Intel Core i7 – 6700HQ, realizat pe arhitectura recentă Skylake. Are un Cache de 6.14Mb, 4 nuclee şi o tehnologie de fabricaţie de 14 nm. Standard rulează la o frecvenţă de 2.6GHz, însă graţie modului Turbo Boost în cazuri extreme ajunge la 3.5GHz.

Pe partea de grafică, deţine integrat atât procesorul HD Graphics 530 de la Intel, cât şi placa video dedicată GeForce GTX 950M. Cea dedicată are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip GDDR5, precum şi chipset video nVidia.

Se bucură de o capacitate de memorie RAM de 8Gb de tip DDR4, cât şi de o capacitate de stocare de 1Tb de tip HDD.

Vine echipat cu microfon array integrat, cu două difuzoare audio stereo – SonicMaster, cu unitate DVD Rw, cu
WebCam VGA, precum şi cu cititor de carduri multiplu.

Iar cât despre conectivitate, dispune de o ieşire audio, de un port VGA, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de două porturi 3.0, de LAN, de Wi-Fi şi de Bluetooth.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X550VX-XX289D este un laptop ultra-modern şi portabil echipat cu performanţe hardware superioare, ideal atât pentru acasă, cât şi pentru deplsare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.