ASUS X540YA-XX146D – laptop multimedia accesibil, portabil şi modern

ASUS X540YA-XX146D se pare a fi o nouă variantă multimedia de laptop portabil şi modern, provenit din gama modelelor de buget. Este un dispozitiv calitativ, ce reuşeşte să asigure de fiecare dată o funcţionalitate bună, fie de la birou, fie din deplasare.

Vorbim despre un dispozitiv standard Free DOS, ce acceptă să fie instalat atât cu sistemul de operare Windows, cât şi cu Linux.

Pe partea de autonomie, vine dotat cu un acumulator Lithium Ion cu 3 celule, pentru o durată de până la 4-5 ore de lucru continuu.

Acest model recent X540YA-XX146D este deja disponibil în oferta online a celor de la eMag, comercializat cu preţul de numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se remarcă printr-o construcţie modernă şi calitativă din plastic, cu forme şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare neagră, măsoară standard 381.4 x 25.4 x 251.5 (W x H x D) mm şi are o greutate de doar 1.9kg.

Device-ul de faţă poate fi achiziţionat online şi din magazinele de specialitate Altex şi Flanco.

Imagini cu ASUS X540YA-XX146D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul acestui laptop accesibil a optat pentru un display LCD LED cu diagonala de 15.6 inch. Este un ecran LED-backlit cu un format HD şi cu o rezoluţie maximă de 1366 x768p.

În privinţa performanţelor hardware, are la bază un procesor AMD Quad-Core A8 Series – 7410, cu 4 nuclee. Are un Cache de 2Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 28 nm, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.2GHz. Însă, datorită modului Turbo Boost, în cazuri extreme poate rula la o frecvenţă de 2.5GHz.

Pe partea de grafică, vine proiectat cu o placă video integrată AMD Radeon R5 series.

Deţine o capacitate de memorie de stocare de 500Gb de tip HDD cu o viteză de 5400rpm, precum şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3 cu o frecvenţă de 1.6GHz.

Pune la îndemână o cameră Web VGA, un microfon integrat două difuzoare audio SonicMaster, un cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDXC şi SDHC), precum şi o unitate citire/scriere DVD Rw.

Iar pe partea de conectivitate, deţine un port VGA, o ieşire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Wi-Fi, LAN şi Bluetooth.

Concluzie:

În concluzie, ASUS X540YA-XX146D reprezintă un dispozitiv multimedia accesibil, portabil şi modern, ideal atât pentru acasă, la birou sau pentru deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Modern
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.