ASUS X540LA-XX813D – dispozitiv multimedia accesibil şi modern

ASUS X540LA-XX813D este un laptop avantajos şi accesibil de generaţie nouă, potrivit perfect atât lucrului intens de acasă, cât şi celui din deplasare. Reprezintă o variantă de buget cu performanţe hardware bune şi bine echilibrate, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate impecabilă.

Vorbim despre un dispozitiv Free DOS, ce acceptă orice versiune recentă de Windows sau Linux. În privinţa autonomiei de lucru, integrează o baterie Lithium Ion cu 3 celule, pentru o durată de viaţă de până la 4-5 ore.

Acest model nou X540LA-XX813D este deja disponibil în magazinul de specialitate eMag la preţul online de numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie portabilă, modernă şi calitativă de culoare neagră. Este realizat integral din plastic durabil şi rezistent, având o greutate de numai 1.9kg, dimensiunile standard măsurând 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Aceeaşi variantă atractivă este prezentă şi în magazinele online Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu ASUS X540LA-XX813D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Producătorul acestui dispozitiv a ales un ecran LCD LED de tip Glare (lucios) cu diagonala de 15.6 inch. Deţine un format HD cu o rezoluţie maximă de 1366 x 768px.

În privinţa performanţelor hardware, integrează un procesor Intel Core i3 – 5005U, provenit de pe arhitectura Broadwell. Are un Cache de 3Mb, două nuclee şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează standard la maxim 2.0GHz.

Pe partea de grafică, noul dispozitiv Asus deţine procesorul grafic integrat HD Graphics 5500 de la Intel.

La capitolul memorii, pune la dispoziţie 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM, precum şi 128Gb de tip SSD de memorie de stocare.

În ceea ce îl privesc dotarie multimedia, ar fi de spus că nu deţine unitate optică citire/scriere, ci doar două difuzoare audio integrate – SonicMaster, un microfon integrat, o cameră Web VGA şi un cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC.

Iar ca şi conectivitate, se bucură de un port VGA, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieşire audio, de Bluetooth, de LAN şi de Wi-Fi.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS X540LA-XX813D reprezintă un dispozitiv multimedia avantajos cu performanţe hardware bune, ideal atât de acasă, cât şi de pe teren.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Modern
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.