ASUS X302UV-FN012D – laptop multimedia accesibil şi portabil

ASUS X302UV-FN012D este un laptop elegant şi modern de generaţie nouă, ce pune la îndemână un set de performanţe hardware bune şi bine echilibrate. Reprezintă un dispozitiv portabil şi confortabil la utilizare, ce poate fi o alegere potrivită atât lucrului de la birou, cât şi celui din deplasare.

Ei bine, noua variantă de faţă vine standard fără sistem de operare (Free DOS), fapt ce permite alegerea sistemului dorit. Bineînţeles, acceptă fără probleme orice versiunea de Linux sau Windows.

Din punct de vedere al autonomiei de lucru, garantează până la 5-6 ore de utilizare continuă, graţie bateriei Li-Polymer cu 2 celule.

Acest nou model X302UV-FN012D poate fi achiziţionat şi online din stocul celor de la eMag cu doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, deţine un design modern şi elegant realizat integral din plastic calitativ de culoare albă. Tehnic vorbind, măsoară standard 328 x 25.6 x 234 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 1.59kg.

Imagini cu ASUS X302UV-FN012D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Producătorul Asus a dotat notebook-ul de faţă cu un ecran LCD LED de 13.3 inch în diagonală. Reprezintă un display anti-glare (mat), ce oferă un format Hight Definition la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p.

Performanţele hardware ale acestui device de generaţie nouă, au la bază un procesor Intel Core i3 – 6100U, provenit de pe arhitectura Skylake. Are un Cahe de 3Mb, 2 nuclee şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.3GHz.

Ca şi grafică, beneficiază atât de procesorul grafic integrat HD Graphics 520 de la Intel, cât şi de placa video dedicată GeForce 920MX. Cea din urmă se bucură de tehnologia AMD Enduro, de Chipset video nVidia, precum şi de o capacitate de memorie video de 2Gb.

Are o capacitate de memorie de stocare de 500Gb de tip HDD (5400rpm), precum şi 24Gb de tip SSD. Iar ca şi memorie RAM, deţine 4 Gb de tip DDR3.

La nivel multimedia, este de reţinut faptul că nu integrează unitate optică DVD-Rw. Însă, se bucură de două difuzoare audio SonicMaster, de microfon integrat, de WebCam VGA şi de cititor de carduri (SD).

Se laudă cu tehnologie Bluetooth 4.0, cu tehnologie Wireless 802.11 b/g/n, cu Reţea 10/100/1000 (LAN), cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0 şi cu un port HDMI.

Concluzie :

În concluzie, ASUS X302UV-FN012D este un laptop convenabil şi modern de ultimă generaţie, potrivit perfect activităţilor cotidiene, fie ele susţinute de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Free DOS
  • Modern
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.