ASUS R510VX-DM151D – laptop ultra-performant din gama anului 2016

ASUS R510VX-DM151D se dovedeşte a fi un dispozitiv modern cu performanţe hardware superioare, capabil să susţină fără probleme orice tip de sarcină şi activitate de lucru. Reprezintă un laptop de calitate foarte bună, conceput după cele mai recente tehnologii avansate.

Ei bine, din punct de vedere software avem de-a face cu un model Free DOS, care bineînţeles acceptă orice versiune de sistem de operare Linux sau Windows.

Deţine ascuns un acumulator de tip Lithium Ion (4 celule), pentru o autonomie de lucru prelungită.

Acest model recent R510VX-DM151D este prezent deja în stocul celor de la eMag la preţul de 3.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, remarcăm o construcţie calitativă din plastic durabil şi rezistent. Poartă detalii şi finisaje moderne, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Ca şi trăsături tehnice, ar fi de menţionat faptul că măsoară standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D) mm şi că are o greutate de aproximativ 2.45kg.

Dispune de un touchpad generos extrem de rapid şi de precis cu control multi-touch, precum şi de o tastatură confortabilă la utilizare de tip internaţională/numerică.

Acelaşi gadget de generaţie nouă este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu ASUS R510VX-DM151D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Asus au proiectat device-ul de faţă cu un display LCD LED de 15.6” în diagonală. Reprezintă un ecran Full High Definition de tip mat (anti-glare) ce asigură o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p.

Ca şi nivel de performanţe hardware, integrează o platformă puternică şi bine echilibrată. Astfel, se bucură de procesorul i7 – 6700HQ de la Intel, realizat pe recenta arhitectură Skylake. Dispune de 4 nuclee, de 6Mb Cache şi de o tehnologie de 14nm. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează standard la 2.6GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate creşte până la 3.5GHz.

Grafica acestuia constă atât într-un procesor grafic integrat HD Graphics 530 de la Intel, cât şi în placa video dedicată GeForce GTX 950M. Cea dedicată se laudă cu o capacitate de 4Gb de tip GDDR5 de memorie video, cu chipset video nVidia, precum şi cu tehnologia nVidia Optiums.

Vine echipat din fabrică cu o capacitate de memorie RAM de 8Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. În privinţa memoriei de stocare, deţine o unitate HDD cu o viteză de rotaţie de 7200rpm, cu capacitate de 1Tb.

Include cititor de carduri, WebCam VGA, difuzoare audio stereo (SonicMaster), unitate citire/scriere DVD-Rw şi microfon integrat.

Cât despre ramura multimedia, integrează două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, un port HDMI, o ieşire audio, LAN (RJ-45), Wi-Fi şi Bluetooth 4.0.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS R510VX-DM151D reprezintă un gadget ultra-performant şi modern de generaţie nouă, cu capacitatea de a garanta o funcţionalitate şi productivitate superioară.

Opinii pro și contra:

Pro:
 • Performanţe hardware superioare
 • Full HD
 • Ultra-modern
 • Free DOS
Contra:
 • Nimic

4 thoughts on “ASUS R510VX-DM151D – laptop ultra-performant din gama anului 2016

 1. Pentru cei interesati cum se descurca acest laptop in gaming, puteti vedea aici cateva teste – https://www.youtube.com/watch?v=FRfwOZnYmKc&list=PLPqECfjyphlszniOy2xkxJqS_sjqGUzaN

 2. Il am si la categoria Contra pot adauga :
  -Nu are tastatura iluminata ,iar tastele sunt de culoare rosie si nu se vad deloc, mai ales noaptea,ecranul nu are cele mai bune unghiuri de vizualizare,iar hardul de 1 tb se misca greoi de tot, recomand un ssd,cititorul de sd-uri se umple de praf, iar laptopul la jocuri mai noi scoate un aer foarte fierbinte pe fanta laterala stanga,bateria nu e ceva de laudat.
  Nu gasesti nicaieri drivere pentru windows 7,doar pentru windows 10.

  Pro: jocurile misca bine pe el si hardul e spatios de tot.

  Pentru dany , laptopul vine doar cu driverele lui de video,placa de baza etc, nu vine cu Windows instalat si nici cu DVD cu windows.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.