ASUS A556UQ-XX452D – laptop performant şi modern din gama 2016

ASUS A556UQ-XX452D este un dispozitiv portabil şi modern de generaţie nouă, echipat cu o platformă hardware destul de puternică. Desigur, are capacitatea de a se adapta oricărei situaţii şi sarcini de lucru, garantând astfel o funcţionalitate excelentă.

Dat fiind faptul că vine standard Free DOS, oferă utilizatorului posibilitatea de a îşi instala sistemul de operare dorit. Bineînţeles, dispozitivul de faţă este pregătit să acepte orice versiune de sistem Windows sau Linux.

Ascunde un acumulator generos de tip Lithium-Polymer (2 celule), pentru o autonomie de lucru prelungită.

Acest model recent A556UQ-XX452D este deja comercializat de către magazinul eMag cu preţul online de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, poartă o construcţie modernă şi elegantă din plastic de calitate superioară. Este de culoare albastru închis, cântăreşte numai 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Se laudă atât cu un touchpad multi-touch generos şi precis, cât şi cu o tastatură numerică/internaţională confortabilă şi silenţioasă la utilizare.

Imagini cu ASUS A556UQ-XX452D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul de faţă a echipat noul dispozitiv Asus cu un LCD LED de tip Glare, respectiv lucios. Are un format HD la o rezoluţie de 1366 x 768p, măsurând o diagonală obişnuită de 15.6”.

În privinţa platformei hardware, deţine un procesor i7 – 6500U de la Intel, realizat pe arhitectura Skylake. Dispune de 2 nuclee, de 4Mb Cache şi de o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Rulează din fabrică la o frecvenţă de 2.5GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate creşte până la 3.1GHz.

Ca şi grafică, integrează atât un procesor grafic HD Graphics 520 de la Intel, cât şi o placă video dedicată din seria GeForce – 940MX. Cea din urmă se laudă cu o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, precum şi cu Chipset video nVidia.

La capitolul memorie RAM, pune la îndemână doar 4Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Ca şi memorie de stocare de date, include o unitate HDD (5400rpm) cu capacitatea de 1Tb.

Este echipat cu două difuzoare stereo SonicMaster, cu un microfon integrat, cu un cititor de carduri SD, cu o unitate DVD Rw şi cu o cameră Web VGA.

Dispune de un port HDMI, de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieşire audio, de un port VGA, de Wi-Fi, de LAN (RJ-45) şi de Bluetooth.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS A556UQ-XX452D reprezintă un laptop modern cu performanţe hardware avansate, conceput după cele mai recente tehnologii şi sisteme.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Avantajos
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.