ASUS A556UQ-DM943D – laptop Full HD cu performanţe hardware avansate

ASUS A556UQ-DM943D se dovedeşte a fi un laptop portabil şi modern de generaţie nouă, echipat cu o platformă hardware superioară şi bine echilibrată. Este un dispozitiv atractiv ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă fie de acasă, de la birou sau din deplasare.

Aşadar, discutăm despre o variantă Free DOS, căruia producătorul de faţă îi recomandă atât sistemul de operare Windows, cât şi Linux.

În ceea ce îl priveşte autonomia de lucru, vine proiectat cu o baterie Lithium-Ion cu 2 celule, pentru o durată de până la 5-6 ore de activitate.

Acest model recent A556UQ-DM943D se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm o construcţie calitativă din plastic cu forme şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare gri, cântăreşte în jur de 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Integrează o tastatură internaţională şi numerică, cât şi un touchpad generos cu suport pentru gesturi multi-touch.

Imagini cu ASUS A556UQ-DM943D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Asus au dotat noul dispozitiv de faţă cu un ecran LCD LED de tip anti-glare (mat), ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Reprezintă un display calitativ LED-backlit ce oferă o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

Aşa cum am spus, la capitolul performanţe hardware se prezintă excelent, dat fiind faptul că deţine integrat procesorul Intel Core i7 – 7500U, provenit de pe arhitectura recentă Kaby Lake. Are un Cache de 4Mb, 2 nuclee şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Standard rulează la o frecvenţă de 2.7GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost ajunge la maxim 3.5GHz.

În ceea ce îl priveşte grafica, dispune atât de procesorul integrat HD Graphics 620 de la Intel, cât şi de placa video dedicată GeForce 940MX. Cea dedicată are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, precum şi chipset video de la nVidia.

Pune la îndemână o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD (5400rpm), precum şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4 (2.13GHz).

Multimedia vorbind, beneficiază de WebCam VGA, de microfon integrat, de cititor de carduri, de unitate citire/scriere DVD Rw, precum şi de difuzoare audio stereo SonicMaster.

Cât despre conectivitate, integrează un port HDMI, un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio, Bluetooth 4.0, Wi-Fi şi LAN.

Concluzie:

În concluzie, ASUS A556UQ-DM943D reprezintă un laptop modern şi portabil cu performanţe hardware avansate, ideal atât pentru lucrul de acasă, de la birou, cât şi pentru cel de pe teren.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Full HD
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.