ASUS A550VX-XX286D – notebook portabil şi modern cu performanţe hardware avansate

ASUS A550VX-XX286D este un dispozitiv performant şi modern de generaţie recentă, flexibil oricărui tip de activitate de lucru. Datorită construcţiei sale calitative şi portabile, se dovedeşte a fi o alegere ideală fie lucrului de la birou, fie celui de pe teren.

Aşadar, avem de-a face cu un notebook Free DOS echipat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, pentru o autonomie de lucru de până la 5-6 ore.

Este de remarcat faptul că design-ul acestuia este cu până la 5% mai slim faţă de modelele anterioare. Acest lucru aduce un mare avantaj, faptul că în timpul utilizării nu se va mai încălzi, graţie totodată şi tehnologiei avansate IceCool.

Acest model recent A550VX-XX286D este comercializat online de către cei de la eMag cu preţul de achiziţie de doar 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, prezintă un design exterior plăcut şi calitativ, cu finisaje şi detalii perfect definite. Plasticul din care este construit este de o calitate foarte bună, asigurând durabilitate şi rezistenţă în timp. Este de culoare gri, cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D) mm.

Acelaşi laptop avantajos este prezent şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu ASUS A550VX-XX286D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua variantă Asus deţine un ecran Glare (lucios) de tip LCD LED ce masoară o diagonală de 15.6 inch. Este un display de calitate înaltă, ce asigură un format HD cu o rezoluţie de 1366 x 768px.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, dăm peste un procesor Intel Core i5 – 6300HQ, de pe arhitectura recentă Skylake. Are 4 nuclee, un Cache de 6.14Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 14 nm. Tactează standard la o frecvenţă de 2.3GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost ajunge până la 3.2GHz.

Capitolul grafică impresionează atât cu un procesor grafic integrat HD Graphics 530 de la Intel, cât şi cu o placă video dedicată GeForce GTX 920M. Cea din urmă se laudă cu o capacitate de memorie video de 2Gb de tip GDDR5, cu chipset video nVidia, precum şi cu tehnologiile nVidia PhysX şi CUDA.

Deţine o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4 (2.13GHz), precum şi o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD (7200rpm).

Pune la dispoziţie unitate citire/scriere DVD-Rw, două difuzoare audio integrate – SonicMaster, un WebCam VGA, un microfon array şi un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivităţii, se laudă cu două porturi USB 3.0, cu un port USB 2.0, cu un port VGA, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu tehnologie Bluetooth, cu tehnologie Wi-Fi şi cu LAN.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, ASUS A550VX-XX286D este un laptop multimedia cu performanţe hardware superioare, conceput pentru a fi utilizat atât de la birou, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.