ASUS A541UJ-DM433 – laptop atractiv cu un raport preţ-calitate competitiv

ASUS A541UJ-DM433 se dovedeşte a fi un laptop atractiv de generaţie recentă, evidenţiat printr-un raport competitiv dintre calitate şi preţ. Reprezintă o soluţie foarte bună atât pentru lucrul intens de la birou, cât şi pentru cel de pe teren, dat fiind faptul că oferă o portabilitate ridicată.

Ei bine, avem de-a face cu un dispozitiv Free DOS ce pune la îndemână o platformă hardware bună şi bine echilibrată.

Integrează un acumulator Li-Ion cu 3 celule, pentru autonomie de lucru continuu de până la 4-5 ore.

Acest model nou A541UJ-DM433 se poate achiziţiona din oferta online a celor de la eMag cu numai 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul desing, se bucură de o construtie portabilă, modernă şi calitativă, cu forme şi finisaje foarte bine definite. Este construit dintr-un plastic durabil de culoare neagră, ce măsoară standard 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2kg.

Ar fi de menţionat faptul că dispune de un touchpad generos cu suport pentru acţiuni multi-touch, cât şi de o tastatură confortabilă de tip numerică/internaţională.

Modelul de faţă se regăseşte şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu ASUS A541UJ-DM433:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul acestui laptop a optat pentru un display de tip LCD LED de 15.6 inch în diagonală. Este un ecran LED-backlit de tip anti-glare ce oferă o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, dăm peste un procesor Intel Core i5 – 7200U, provenit de pe arhitectura Kaby Lake. Are 2 nuclee, o tehnologie de fabricaţie de 14nm şi un Cache de 3Mb. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează din fabrică la 2.5GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge la 3.1GHz.

În privinţa graficii, se bucură atât de procesorul integrat HD Graphics 620 de la Intel, cât şi de placa video dedicată GeForce 920M. Cea din urmă, se laudă cu chipset video de la nVidia, cât şi cu o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3.

Deţine o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4 (1.6GHz), cât şi o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD (5400rpm).

Pe partea de dotări multimedia, dispune de două difuzoare audio integrate – SonicMaster, de un microfon integrat, de o unitate DVD Rw, de WebCam VGA, precum şi de un cititor de carduri 3în 1 (SD, SDXC şi SDHC).

Iar cât despre conectivitate, se laudă cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port HDMI, cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu Bluetooth 4.0, cu Wi-Fi şi cu LAN.

Concluzie:

În concluzie, ASUS A541UJ-DM433 reprezintă un dispozitiv avantajos atât ca preţ de achiziţie, cât şi ca performanţe, capabil să ofere asigure o funcţionalitate bună atât de acasă, cât şi de pe teren.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Full HD
  • OS Endless
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.