ASUS A541UA-GO834D – laptop de buget cu performanţe hardware bune şi bine echilibrate

ASUS A541UA-GO834D se dovedeşte a fi un device multimedia portabil şi modern, o variantă accesibilă ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate foarte bună. Reprezintă un laptop de buget, cu un design plăcut şi elegant, potrivit atât activităţilor de la birou, cât şi celor de pe teren.

Aşadar, vorbim despre un model Free DOS, ce acceptă să fie instalat atât cu sistemul de operare Winows, cât şi cu Linux.

Din punct de vedere al autonomiei de lucru, acesta vine echipat cu o baterie Lithium Ion cu 3 celule, ce oferă o durată de lucru de până la 4-5 ore.

Acest model recent A541UA-GO834D este deja prezent online în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm o construcţie plăcută cu forme şi finisaje bine definite. Este conceput în totalitate dintr-un plastic calitativ de culoare neagră, ce cântăreşte în jur de 2kg şi măsoară standard 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm.

Dispune de o tastatură silenţioasă internaţională/numerică, precum şi de un touchpad generos cu suport multi-atingere.

Noul model se poate achiziţiona online şi din magazinul evoMag.

Imagini cu ASUS A541UA-GO834D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul de faţă a ales pentru acest laptop un ecran LCD LED ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Reprezintă un ecran glare (lucios) de tip LED-backlit, cu o rezoluţie HD la 1366 x 768p.

La nivel de configuraţie hardware, vine dotat cu un procesor Intel Core i3 – 6006U, provenit de pe arhitectura Skylake. Are un Cache de 3Mb, o tehnologie de fabricaţie de 14nm şi 2 nuclee, frecvenţa maximă de tactare fiind de 2.0GHz.

Referitor la grafică, acesta deţine integrat procesorul grafic HD Graphics 520 de la Intel.

În ceea ce îl privesc memoriile, vine echipat cu 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM, precum şi cu 500Gb de tip HDD de memorie de stocare.

La capitolul dotări multimedia, laptop-ul de faţă pune la îndemână o unitate DVD Rw, un microfon integrat, două difuzoare audio – SonicMaster, o cameră Web VGA şi un cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC şi SDXC).

Iar ca şi echipament de conectivitate, dispune de un port VGA, de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de LAN, de Wi-Fi şi de Bluetooth.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS A541UA-GO834D este o variantă portabilă şi modernă de buget, ce are la bază o platformă hardware bună şi bine echilibrată.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.