ASUS A541NA-GO180T – laptop multimedia de buget,modern şi portabil

ASUS A541NA-GO180T este un nou model de laptop multimedia de buget, evidenţiat printr-un design portabil şi atrăgător. Reprezintă o soluţie ideală pentru sarcinile şi activităţile simple de zi cu zi, susţinute ele fie de acasă, fie din deplasare.

Ei bine, vine standard instalat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi. Se dovedeşte a fi un sistem destul de stabil şi de rapid, foarte flexibil pentru orice tip de utilizator.

Pe partea de autonomie de lucru, integrează un acumulator de tip Lithium Ion cu 3 celule, pentru o durată de până la 4-5 ore de activitate.

Acest model recent A541NA-GO180T se poate achiziţiona online din magazinul de specialitate eMag cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se bucură de o construcţie calitativă, modernă şi portabilă, cu finisaje perfect definite. Este pe un fond de culoare negru-maro, cântăreşte doar 2kg şi măsoară standard 381 x 27.6 x 252 mm.

Deviceul de faţă este prezent online şi în ofertele celor de la Altex, Cel şi evoMag.

Imagini cu ASUS A541NA-GO180T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul performanţe hardware, vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core – N3350, provenit de pe arhitectura Apollo Lake. Are 2 nuclee, o tehnologie de fabricaţie de 14nm şi un Cache de 2Mb. Ca şi frecvenţă de tactare, rulează la 1.1GHz, însă datorită modului Turbo Boost poate creşte până la 2.4GHz.

În ceea ce priveşte grafica, deţine integrat un procesor grafic HD 500 din seria GMA, cu chipset video de la Intel.

Pune la îndemână o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3, precum şi o capacitate de memorie de stocare de 500Gb de tip HDD.

Pe partea de video, este proiectat cu un ecran LCD LED de tip Glare, ce are 15.6 inch în diagonală. Este un display de tip LED-backlit, ce asigură un format HD la o rezoluţie de 1366 x 768p.

Ca şi dotări multimedia, beneficiază de unitate DVD RW, de două difuzoare audio, de un microfon integrat, de o cameră Web, precum şi de cititor de carduri.

Iar ca şi conectivitate, are la bază o ieşire audio, un port VGA, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Wi-Fi, LAN şi Bluetooth 4.0.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, ASUS A541NA-GO180T se pare a fi un laptop accesibil şi modern destinat sarcinilor multimedia, susţinute atât de la birou, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Portabil
  • Accesibil
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.