ASUS A541NA-GO180 – laptop portabil şi modern de buget cu OS Endless

ASUS A541NA-GO180 se dovedeşte a fi un noul laptop atractiv de buget, calitativ şi modern, ce reuşeşte să asigure de fiecare dată o funcţionalitate foarte bună. Reprezintă o variantă potrivită fie lucrului de birou, fie celui de pe teren, în ambele situaţii oferind aceeaşi manevrabilitate confortabilă.

Aşadar, avem de-a face cu un dispozitiv echipat standard cu sistemul de operare Linux cu versiunea OS Endless. Această versiune este o altă distribuţie a celor de la Linux, ce are ca scop să ofere cu sau fără internet informaţii utile şi educaţionale.

În ceea ce îl priveşte autonomia de lucru, integrează un acumulator Lithium Ion cu 3 celule pentru o durată de până la 4-5 ore de activitate.

Acest model nou A541NA-GO180 este deja disponibil online în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, se bucură de un exterior calitativ, portabil şi modern, ce poartă finisaje bine definite. Este pe o nuanţă de culoare negru-maro, măsoară standard 381 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2kg.

Device-ul de faţă se poate procura online şi din magazinele Flanco, Cel, Altex şi evoMag.

Imagini cu ASUS A541NA-GO180:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul acestuia a optat pentru un display LCD LED de tip glare, ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Este un ecran LED-backlit cu un format HD şi cu o rezoluţie maximă de 1366 x 768 pixeli.

La nivel de performanţe hardware, are la bază procesorul Intel Celeron Dual Core – N3350, de pe arhitectura Apollo Lake. Are o tehnologie de fabricaţie de 14 nm, 2 nuclee şi un 2Mb Cache. Standard rulează la o frecvenţă de 1.1GHz, însă mulţumită modului Turbo Boost poate ajunge la 2.4GHz.

În privinţa graficii, are la bază o placă video integrată din seria GMA, model HD 500, cu chipset video de la Intel.

Dispune de o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3, cât şi de o capacitate de memorie de stocare de 500Gb de tip HDD.

La capitolul multimedia, pune la îndemână un cititor de carduri, un microfon încorporat, două difuzoare audio integrate, o cameră Web, dar şi o unitate DVD Rw.

Iar ca şi conectivitate, deţine un port VGA, un port HDMI, o ieşire audio, un port USB 2.0, un port USB 3.0, conexiune LAN, conexiune Wi-Fi şi conexiune Bluetooth.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS A541NA-GO180 este laptop accesibil de generaţie nouă, potrivit perfect fie de acasă, de la birou sau din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Portabil
  • De buget
  • OS Endless
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.