ASUS A540SA-XX576 – laptop multimedia portabil şi modern

ASUS A540SA-XX576 reprezintă un device multimedia de generaţie nouă, conceput în mod special pentru a susţine fără probleme activităţile simple cotidiene. Datorită design-ului său portabil şi modern, se dovedeşte a fi o variantă excelentă şi din deplasare.

Integrează o baterie de tip Lithium Ion cu 3 celule, capabilă să asigure o autonomie de până la 4-5h de lucru continuu.

Faptul că este Free DOS oferă posibilitatea instalării sistemului de operare dorit, acceptând atât Windows, cât şi Linux.

Acest model A540SA-XX576 este prezent online deja în oferta celor de la eMag la numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă un exterior elegant cu finisaje şi detalii moderne. Este în totalitate de culoare neagră, fiind conceput integral din plastic de calitate înaltă. Cântăreşte în jur de 1.9kg şi măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Beneficiază de un touchpad generos, rapid şi precis de tip multi-touch, precum şi de o tastatură silenţioasă de tip internaţională/numerică.

Noul dispozitiv este disponibil şi în gama celor de la Flanco.

Imagini cu ASUS A540SA-XX576:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, producătorul acestui laptop a ales un LCD LED de tip Glare, adică lucios, cu format HD la la o rezoluţie maximă de 1366 x 768pixeli.

Deţine o platformă hardware decentă, la baza căreia stă un procesor Intel Celeron N3710. Are 4 nuclee, o tehnologie de 14 nm şi un Cache de 2Mb. Standard rulează la o frecvenţă de 1.6GHz, însă dat fiind faptul că se bucură de tehnologia Turbo Boost poate ajunge la maxim 2.56GHz.

Din punct de vedere al graficii, înglobează un procesor HD Graphics 405 de la Intel, de tip integrat.

Poate fi echipat cu până la 8Gb de memorie RAM, însă din fabrică vine cu doar 4Gb de tip DDR3 (cu o frecvenţă de 1.6GHz). În privinţa memorie de stocare, pune la dispoziţie o capacitate de 500Gb de tip HDD (5400rpm).

Este echipat cu DVD-Rw, cu microfon integrat, cu WebCam VGA, cu difuzoare audio integrate (SonicMaster), precum şi cu cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC, SDXC).

Se bucură de conexiune Bluetooth 4.0, de conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, de Reţea 10/100 (LAN), de un port USB 3.0, de un port USB 2.0, de un port HDMI, de un port VGA şi de ieşire audio.

Concluzie:

În concluzie, ASUS A540SA-XX576 este un laptop decent atât ca preţ, cât şi ca performanţe, ideal pentru sarcinile şi activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.