Arctic EF5100A+ – maşină de spălat rufe accesibilă din clasa energetică A+

Arctic EF5100A+ se pare a fi una dintre cele mai ieftine maşini de spălat rufe de pe piaţa de nişă, ce a reuşit să adune un număr considerabil de vânzări într-un timp foarte scurt. Reprezintă un model avantajos cu specificaţii tehnice decente, capabil să asigure de fiecare dată rezultate bune într-un mod silenţios şi economic.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă cu încărcare frontală din clasa de eficienţă energetică A+. Deţine o capacitate de încărcare pentru 5kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm, 9 programe de spălare, dar şi un afişaj discret de top LED.

Acest model nou EF5100A+ poate fi achiziţionat din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce privesc detaliile estetice, prezintă un exterior simplist cu forme şi detalii bine definite, totul fiind pe un fond de culoare albă. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 55kg şi măsoară standard 60cm în lăţime, 84cm în înălţime şi 41.5cm în adâncime, deschiderea hubloului fiind la 155 de grade.

Este de menţionat faptul că acelaşi model se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu Arctic EF5100A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse înregistrat anual, se laudă cu un consum energetic de numai 287kWh/an şi cu o medie anuală de 9900l/an de apă.

Ca şi nivel de zgomot înregistrat în timpul funcţionarii, maxima de la spălare este de 61dB(A), iar cea de la centrifugare de 77dB(A).

Pe partea de programe de spălare, pună la îndemână o listă cu 9 la număr, printre care se enumeră şi următoarele: programul rapid, programul extra-clătire, programul bumbac, programul lână, programul sintetice, programul spălare manuală şamd.

Ar mai fi de spus că deţine opţiunea de programare întârziată, sistemul electronic de control al balansului, funcţia de turaţie cu stoarcere variabilă, sistemul de echilibrare a încărcăturii, design-ul S-Shape, sistemul de siguranţă pentru cei mici, dar şi opţiunea de selectare a centrifugării.

Iar cât despre control, panoul de comandă al maşinii este disponibil în partea frontală a acesteia. Aici se găseşte atât butonul selector central înconjurat de programele de spălare, cât şi alte două butoane, respectiv cel de On/Off şi cel de selectare a centrifugării.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Arctic EF5100A+ reprezintă o maşină de spălat rufe de buget, capabilă să granteze întotdeauna rezultate bune la spălare şi centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • 9 programe
  • A+
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.