Arctic DBI64A+ – mașină de spălat vase încorporabilă din clasa energetică A+

Arctic DBI64A+ se dovedește a fi un real ajutor în bucătăria oricărei gospodine, dat fiind faptul că obține rezultate bune într-un mod economic și eficient. Este o mașină de spălat vase modernă, echipată cu cele mai bune și recente sisteme ale momentului.

Avem de-a face cu un model complet încorporabil, încadrat în clasa de eficiență energetică A+. Se laudă cu o capacitate de încărcare pentru 14 seturi, cu 5 programe de spălare, cu control electronic, dar și cu câteva funcții foarte interesante.

Acest model recent DBI64A+ se poate procura din oferta magazinului online eMag cu prețul de 1.299 de lei (vezi preț actualizat).

Pe partea de design nu sunt foarte multe de spus, dat fiind faptul că are un design complet încorporabil. Așa cum am spus, în partea de sus este proiectat panoul de comandă digital cu control electronic. Ca și detalii tehnice, ar fi de menționat dimenisunile standard de 81.8 x 59.8 x 55 (l x L x A) cm, dar și greutate de aproximativ 32kg.

Modelul de față se regăsește și în magazinul de specialitate online Altex.

Imagini cu Arctic DBI64A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În provinta consumului energetic, datorită clasei A+ înregistrează o medie anuală de doar 237kWh/an. Iar ca și consum de apă, înregistrează o medie anuală de 2800l/an. Acest consum mediu anual de resurse este raportat la circa 220 de cicluri.

Din punct de vedere al zgomotului produs în timpul funcționarii, se dovedește a fi destul de silențioasă, maxima atinsă fiind de 48 decibeli.

Cele 5 programe de spălare disponibile ale acestui produs electrocasnic sunt: programul Eco 50, programul Express 30′, programul Intensiv 70′, programul Eficient 58′ și programul Zilnic.

Cât despre opțiuni și funcții, se laudă cu Motor ProSmart, cu sistemul Hot Air Drying, cu funcția Aqua Protect, cu funcția Fast+, cu funcția de încărcare la jumătate și cu funcția Delay timer (24h).

Concluzie:

În concluzie, Arctic DBI64A+ reprezintă un aparat electrocasnic ideal în orice bucătărie, capabil să atingă performanțe superioare la spălare indiferent de situație.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 14 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.