Arctic AROIM25602X – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil

Arctic AROIM25602X este un model nou de cuptor electric încorporabil, ce pune la dispoziţie o gamă largă de funcţii şi sisteme, ce îmbunătăţesc semnificativ procesul de gătit. Aspectul elegant şi modern din inox îi permite să se integreze extrem de bine în stilul de amenajare al oricărei bucătării.

Aşadar, vorbim despre o variantă multifuncţională electrică încorporabilă din clasa energetică A+. Se laudă cu o capacitate de 71l, cu 12 funcţii eficiente, cu Ventilator, cu Grill, cu Timer, precum şi cu un afişaj modern LCD cu control digital.

Acest model AROIM25602X poate fi procurat deja din stocul magazinului online eMag cu numai 1.145 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie extrem de calitativă din inox de culoare argintiu-negru. Uşa cuptorului este construită dintr-o sticlă termorezistentă dublă, interiorul acesteia fiind prevăzut cu o suprafaţă oleofobă. Tehnic vorbind, măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 36kg.

Acelaşi produs electrocasnic este prezent şi în oferta celor de la evoMag.

Imagini cu Arctic AROIM25602X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul cuptor multifuncţional de la Arctic reuşeşte să garanteze o utilizare sigură şi eficientă, dat fiind faptul că beneficiază de cele mai recente şi avansate tehnologii ale momentului.

La capitolul funcţii de gătire, aşa cum am spus şi mai sus deţine 12 la număr, printre care se enumeră şi următoarele: funcţia Static, funcţia Static şi ventilaţie, funcţia de Încălzire superioară şi ventilaţie, funcţia de Grill şi ventilaţie, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu încălzire inferioară, funcţia de ventilaţie cu aer cald, funcţia 3D, funcţia Pizza, funcţia Low Grill, funcţia Warm Keeping, funcţia de ventilaţie Eco cu aer cald şamd.

Ar mai fi de subliniat faptul că se bucură de iluminare interioară, de Timer digital, de sistemul de ventilare Eco Fan, de sistemul de curăţare catalitică Self Clean, de touch control, precum şi de ventilator de răcire.

Odată cu acest cuptor încorporabil vin şi următoarele accesorii: un grătar şi două tavi de gătit.

Concluzie:

Concluzionând, Arctic AROIM25602X reprezintă un aparat electrocasnic multifuncţional de bucătărie, potrivit perfect oricărui stil şi decor de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • Touch control
  • Multifuncţional (12)
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.