Arctic AROIC21100H – cuptor multifuncţional incoporabil din inox

Arctic AROIC21100H reprezintă un aparat electric pentru bucătărie, respectiv un cuptor modern şi calitativ din inox. Este un produs electrocasnic din gama modelelor încorporabile, ce reuşeşte cu brio să se integreze în orice stil şi decor de design interior.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă multifuncţională de 2400W putere, provenită din clasa energetică A. Deţine o capacitate de 67l, 4 funcţii de gătire, control mecanic, Timer, Grill, Ventilator, precum şi alte funcţii şi sisteme interesante.

Acest model nou AROIC21100H este comercializat online deja de către magazinul de specialitate eMag cu numai 649 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, observăm un exterior plăcut, elegant şi modern, conceput dintr-un inox de calitate foarte bună. Cântăreşte în jur de 30kg şi măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Varianta de faţă este disponibilă şi în magazinul de specialitate online evoMag.

Imagini cu Arctic AROIC21100H:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, noul aparat electrocasnic de la Arctic de 2400W putere este încadrat în clasa energetică A. Astfel, înregistrează un consum de curent electric de numai 0.88kW/h.

Dat fiind faptul că este un model multifuncţional, pune la dispoziţie următoarele 4 funcţii: funcţia de Grill, funcţia de Grill cu suprafaţă mică, funcţia de încălzire inferioară şi superioară şi funcţia de gătire statică.

În privinţa altor sisteme şi funcţii, ar fi de menţionat funcţia de iluminare interioară, sistemul de curăţare cu aburi – Aqua Drop Clean, precum şi Timer-ul.

Funcţia Aqua Drop Clean funcţionează pe baza sistemul de curăţare hidrolitic, astfel permite o curăţare simplă şi rapidă, fără a depune foarte mult efort.

Iar ca şi accesorii, vine împreună cu o tavă de copt şi cu un grătar din sârmă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Arctic AROIC21100H se dovedeşte a fi un cuptor electric încorporabil din inox, capabil să garanteze rezultate superioare la gătire, indiferent de preparatul dorit.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (4)
  • Modern
  • Accesibil
  • Inox
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.