Arctic AK60320+ – combină frigorifică accesibilă, modernă şi calitativă, din clasa A+

Arctic AK60320+ se dovedeşte a fi o nouă combină frigorifică de buget, un aparat electrocasnic potrivit oricui decor şi stil de bucătărie. Reprezintă un model calitativ, modern şi avantajos, ce oferă atât un spaţiu de depozitare generos, cât şi optim.

Ei bine, avem de-a face cu un produs frigorific din clasa energetică A+. Are un volum net total de 295l, dintre care 205 sunt ai frigiderului şi 90l ai congelatorului.

Acest model recent AK60320+ poate fi procurat şi din oferta magazinului eMag cu preţul de achiziţie de numai 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se bucură de o construcţie plăcută, atractivă şi modernă, cu forme şi finisaje perfect definite. Este de culoare albă, măsoară standard 185.3 x 59.5 x 60 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 61kg. Uşile au mânere încorporate vertical, precum şi sistem reversibil, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă.

Noua combină frigorifică este prezentă online şi în magazinul Altex.

Imagini cu Arctic AK60320+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric înregistrat de către acest produs electrocasnic este de numai 267kWh/an.

Frigiderul se bucură de sistem de dezgheţare automat şi de iluminare interioară pe LED, fiind echipat cu: 4 rafturi încăpătoare separate prin sertare din sticlă securizată (Safety Glass), cu 4 suporturi din plastic pe uşă (unul este XXL BOTTLE), cu un suport pentru ouă şi cu un compartiment generos pentru depozitarea legumelor şi fructelor (GARDEN FRESH).

Congelatorul are sistem de dezgheţare manual, precum şi o capacitate de congelare de până la 6kg/24h. Pune la dispoziţie o tavă pentru gheaţă, precum şi 3 compartimente încăpătoare.

Pe partea de funcţii, ar fi de menţionat funcţia Fast Freeze XL Zone, sistemul de avertizare sonoră pentru uşă deschisă Eco Buzz, funcţia Mix Zone şi termostatul ajustabil.

Totodată, ar mai fi de subliniat că deţine un singur compresor, că are clasă climatică SN-ST, dar şi că deţine o autonomie fără curent de până la 18 ore.

Concluzie:

În concluzie, Arctic AK60320+ reprezintă o combină frigorifică de buget, modernă şi calitativă, ce reuşeşte să asigure de fiecare dată un mediu optim alimentelor depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibilă
  • Uşi reversibile
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.