Arctic AH51 – hotă clasică tradiţională cu 3 trepte de viteză

Arctic AH51 se dovedeşte a fi una dintre cele mai ieftine hote tradiţionale standard, potrivită perfect bucătăriilor decente din punct de vedere al spaţiului. Design-ul clasic şi modern face ca acest model să se integreze extrem de bine în orice stil şi decor de amenajare.

Aşadar, vorbim despre un aparat electrocasnic de bucătărie din clasa energetică E. Integrează un singur motor de 100W putere, deţine 3 trepte de viteză, filtru de grăsime metalic, controlul acesteia fiind de tip mecanic.

Acest model acesibil AH51 este comercializat de către magazinul online eMag cu preţul de numai 179 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie clasică cu finisaje şi detalii moderne. Este de culoare albă, măsoară standard 15 x 50 x 49 (H x I x A) cm şi cântăreşte în jur de 6.2kg. Ar fi de subliniat faptul că dimensiunea burlanului măsoară 120mm în diametru.

Acelaşi model avantajos este prezent şi în ofertele celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu Arctic AH51:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul produs electrocasnic de bucătărie de la Arctic se dovedeşte a fi extrem de silenţios pe tot parcursul gătitului, indiferent de treapta de viteză selectată. Astfel, nivelul maxim de zgomot înregistrat la utilizare este de doar 71dB, iar cel minim de numai 63dB.

Trebuie menţionat faptul că atât nivelul de zgomot, cât şi puterea de absorbţie sunt influenţate direct de către cele trei trepte de viteză.

La capitolul putere de absorbţie, capacitatea maximă înregistrată este de până la 240mc/h.

În partea inferioară este proiectată cu o lampă de iluminare cu o putere maximă de 28W.

În ciuda clasei energetice E, consumul mediu anual de curent electric înregistrat este de doar 91kWh.

Iar ca şi filtrare, beneficiază de un filtru metalic anti-grăsime ce permite a fi curăţat periodic.

Concluzie:

În concluzie, Arctic AH51 reprezintă o hotă clasică tradiţională, accesibilă şi modernă, ce reuşeşte să asigure o absorbţie destul de eficientă şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă tradiţională
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru metalic de grăsime
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.