Arctic AFD8201A+++ – maşină de spălat rufe cu 18 programe din clasa A+++

Arctic AFD8201A+++ provine din ultima gamă de maşini de spălat rufe cu încărcare frontală a celor de la Arctic. Reprezintă un model performant şi economic, ce se dovedeşte a fi extrem de calitativ atunci când vine vorba de funcţionare şi rezultate.

Pe lângă faptul că impresionează prin rezultate ireproşabile la spălare/centrifugare, surprinde extrem de plăcut şi pe partea de consum de resurse, mulţumită faptului că aparţine clasei energetice A+++.

Pune la îndemână o capacitate de 8kg, 18 programe de spălare, o viteză de centrifugare de 1200rpm, precum şi un afişaj digital distins de tip LCD.

Acest model recent AFD8201A+++ este deja disponibil în magazinul de specialitate eMag la preţul online de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design plăcut, modern şi calitativ pe un fond de culoare albă. Cântăreşte în jur de 72kg, măsoară standard 84 x 60 x 55 (IxLxA) cm, hubloul având o deschidere de până la 155 de grade.

Aceeaşi maşină de spalar rufe avantajoasă este prezentă şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Arctic AFD8201A+++:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, graţie clasei energetice A+++ în care este încadrat acest model Arctic, consumul înregistrat de curent electric este de doar 192kWh/an.

În ceea ce o priveşte zgomotul produs la utilizare, nivelul maxim înregistrat la spălare este de numai 62dB(A), iar cel maxim de la centrifugare de 77 numai 77dB(A).

Aşa cum am spus, deţine o listă cu 18 programe de spălare, extrem de eficiente şi de economice, ce acoperă toate tipurile de ţesături posibile. Câteva din acestea, sunt: programul de Autocurăţare, programul de Împrospătare, programul Antialergic, programul extra-clătire, programul Eco, programul Cămăşi şamd.

Pe partea de funcţii speciale, se laudă cu: funcţia Eco Heater, cu funcţia Eco Dose, cu funcţia de selectare a centrifugării, cu funcţia de programare întârziată, cu Design S-Shape, cu funcţia de setare a temperaturii, precum şi cu Certificare Woolmark.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Arctic AFD8201A+++ este un aparat electrocasnic avantajos, dat fiind faptul că oferă rezultate impecabile la spălare/centrifugare, într-un mod pe cât se poate de eficient privind consumul de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • LCD
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 18 de programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.