Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 – maşină de spălat rufe cu uscător cu afişaj LCD

Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 se pare a fi unul dintre cele mai avantajoase aparate electrocasnice de pe piaţă, dat fiind faptul că îmbină perfect atât maşina de spălat, cât şi uscătorul de rufe. Este un produs de calitate foarte bună, ce reuşeşte să asigure în ambele situaţii rezultate impecabile.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat 2 în 1 din clasa energetică A, respectiv cu o maşină de spălat rufe cu uscător cu încărcare frontală. Are o capacitate de încărcare de 11kg la spălare şi de 7kg la uscare, 16 programe la spălare şi 3 la uscare, o viteză de centrifugare de 1600rpm, precum şi un afişaj digital LCD cu control electronic.

Acest model recent AQD1170D 69 poate fi procurat din magazinul de specialiate eMag cu preţul de ofertă de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un design modern şi calitativ, pe un fond de culoare alb/argintiu. Deţine cuvă din plastic, tambur din oţel cu capacitatea de 71l, cântăreşte în jur de 75kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 61.6 (IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic 2 în 1 este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse, noua maşină de spălat rufe cu uscător de la Hotpoint înregistrează un consum mediu anual de apă de doar 21.600l. Ca şi consum energetic, înregistrează în jur de 1200kWh/an şi numai 6.12kWh per program standard.

La capitolul nivel de zgomot produs la utilizare, gradul maxim atins la centrifugare este de 78dB(A), iar cel de la spălare de numai 51dB(A).

Aşa cum am spus şi mai sus, modelul de faţă pune la dispoziţie 16 programe la spălare şi 4 programe la uscare. Printre programele de spălare se enumeră şi programul prespălare, programul bumbac, programul sintetice, programul delicate şamd. Iar cât despre programele de uscare, beneficiază de programul de uscare bumbac, de uscare sintetice şi de programul uşor de călcat.

Pe partea de funcţii, se laudă cu opţiunea de selectare a centrifugării, cu sistemul de detectare spumă, cu funcţia de memorare Super Wash, cu sistemul de siguranţă împotriva copiilor, cu protecţia împotriva inundaţiilor, cu opţiunea de programare întârziată, precum şi cu Motor Dynamic Inverter.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 rşieprezintă o maşină de spălat rufe cu uscător, capabilă să asigure rezultate impecabile întotdeauna, într-un mod economic şi eficient.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LCD
  • 16 spălare / 3 uscare programe
  • Capacitate 11kg spălare / 7kg uscare
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *