Alizee AW09IG1 – aparat de AC cu compresor Inverter de 9.000 BTU

Alizee AW09IG1 este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer condiţionat cu tehnologie Inverter de pe piaţa de nişă din ţara noastră. Se dovedeşte a fi o soluţie ideală, dat fiind faptul că reuşeşte să se integreze foarte bine în orice stil de decor, asigurând astfel un mediu ambiental favorabil.

Aşadar, vorbim despre un aparat standard cu sistem de montare pe perete, provenit din clasa energetică A+. Are compresor Inverter, 4 trepte de ventilare, filtru lavabil, control din telecomandă cu afişaj digital, precum şi numeroase moduri de funcţionare.

Capacitatea de răcire/încălzire de 9.000 BTU îl recomandă spaţiilor cu o suprafaţă acoperită cuprinsă între 14mp şi 25mp.

Acest model recent AW09IG1 este comercializat online de către eMag cu preţul de achiziţie de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, aşa cum am spus avem de-a face cu un model cu sistem de montare pe perete, foarte uşor de integrat în orice stil de decor. Unitatea de la interior este pe o nuanţă de culoare albă, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 873 x 251 x 370 (L x l x H) mm. Cea de la exterior este tot pe un fond de culoare albă, cântăreşte aproximativ 29kg şi măsoară standard 823 x 358 x 595 (L x l x H) mm.

Imagini cu Alizee AW09IG1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte temperatura optimă de funcţionare a acestui sistem de climatizare Alizee, la răcire minima este de -15°C şi maxima de 48°C, iar la încălzire minima este de -15°C şi maxima de 24°C.

La capitolul moduri de funcţionare, pune la îndemână următoarele: funcţia de dezumidificare (0.8l/h), funcţia de răcire, funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia de auto-diagnoză, funcţia de dezgheţare inteligentă, funcţia de preîncălzire inteligentă, funcţia auto restart, funcţia Timer, funcţia de răcire ambiantă slabă, funcţia Low Nose, funcţia Sleep şamd.

Ca şi debit de aer, la interior se înregistrează maxim 500m3/h, iar la exterior maxim 1600m3/h.

Se dovedeşte a fi extrem de silenţios pe toată perioada funcţionarii, nivelul maxim acustic de la interior fiind de numai 31dB, iar cel de la exterior de 50dB.

Ar mai fi de menţionat coeficientul de randament sezonier, unde la răcire SEER este de 5.8kW şi EER de 3.12kW, iar la încălzire SCOP este de 4kW şi COP de 3.53kW.

Concluzie:

Concluzionând, Alizee AW09IG1 este un aparat de AC cu compresor Inverter, capabil să asigure performanţe superioare în climatizare, într-un mod eficient şi silenţios.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 9.000 BTU
  • 4 trepte de ventilare
  • Clasa A+
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.