AEG F99709M0P – maşină de spălat vase inteligentă din inox cu 15 seturi

AEG F99709M0P se dovedeşte a fi o maşină de spălat vase ultra-performantă, calitativă şi economică, capabilă să garanteze rezultate superioare la spălare/uscare întotdeauna. Reprezintă o soluţie ideală oricărui tip de familie, precum şi oricărui stil de decor, reuşind să se integreze perfect în orice design de bucătărie.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă standard cu sistem de uscare prin căldură reziduală din clasa de eficienţă energetică A+++. Se laudă cu o capacitate pentru 15 seturi, cu 9 programe de spălare, cu 6 nivele de temperatură, dar şi cu un afişaj LCD modern cu control electronic.

Acest model recent F99709M0P poate fi procurat din stocul magazinului online eMag cu preţul de achiziţie de 3.179 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, beneficiază de o construcţie ultra-modernă şi elegantă din inox, cu finisaje şi detalii perfect definite. Este de culoare argintie, măsoară standard 85 x 59.6 x 61 (I x L x A) cm şi cântăreşte un jur de 40kg, nivelul maxim al zgomotului înregistrat la utilizare fiind de doar 38dB(A).

Noua maşină de spălat vase este comercializată online şi de către cei de la CEL.

Imagini cu AEG F99709M0P:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, mulţumită clasei energetice A+++ înregistrează în jur de 0.85kW/ciclu de spălare şi doar 241kWh/an de curent electric. Iar cât despre consumul de apă, înregistrează în jur de 11l/ciclu de spălare şi numai 3080l/an.

În privinţa celor 9 programe de spălare, economice şi eficiente, printre acestea se regăsesc şi următoarele: programul Bio/Eco la 50°C, programul AutoSense la 45-70°C, programul Extra silenţios, programul Pahare la 45°C, programul Pro la 70°C, programul Pro Zone şamd.

Ca şi extra opţiuni, pune la dispoziţie 6 nivele de temperatură, opţiunea de programare întârziată (1-24 ore), precum şi opţiunea de proţectie a veselei din sticlă.

Iar ca şi sisteme şi funcţii speciale, se bucură de indicatorul pentru sare, de indicatorul pentru terminarea programului, de indicatorul pentru timp rămas, de indicatorul pentru clătire, de tehnoloia DryTech, de funcţia de iluminare interioară, de sistemul SensorLogic, de senzorul de apă ce detectează gradul de murdărie şi ajustează consumul de apă etc.

La nivel de accesorii, vine împreună cu două suporturi rabatabile din sârmă pentu pahare, cu coşuri inferioare cu 6 rânduri, cu coşuri superioare cu 12 suporturi moi, cu raft rabatabil cu 6 suporturi şi cu două suporturi rabatabile.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, AEG F99709M0P este un produs electrocasnic din inox pentru bucătărie, ultra-performant şi modern, capabil să garanteze întotdeauna rezultate superioare la spălare şi uscare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+++
  • LCD
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.