Acer ES1-572-32PR – laptop portabil şi modern cu performanţe hardware bune

Acer ES1-572-32PR reprezintă un dispozitiv avantajos de ultimă generaţie, respectiv un laptop portabil şi modern cu performanţe hardware foarte bune. Este o variantă ideală atât pentru birou, cât şi pentru deplasare, în oricare dintre situaţii oferind o funcţionalitate impecabilă.

Aşadar, avem de-a face cu un device ce rulează standard sistemul de operare Linux.

Vine echipat cu un acumulator Lithium Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Acest model recent ES1-572-32PR poate fi procurat online din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se bucură de o construcţie portabilă cu forme şi finisaje perfect definite. Este construit dintr-un plastic calitativ de culoare neagră, ce măsoară standard 381.8 x 24.6 x 258 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.4kg.

Imagini cu Acer ES1-572-32PR:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce îl priveşte display-ului, producătorul de faţă a optat pentru un LCD LED-backlit de tip Glare (lucios), ce măsoară 15.6 inch în diagonală. Se dovedeşte a fi un ecran calitativ cu unghiuri excelente de vizibilitate, ce deţine o rezoluţie HD la 1366 x 768p.

Pe partea de performanţe hardware, vine dotat cu un procesor Intel Core i3 – 6006U, provenit de pe arhitectura Skylake. Are două nuclee, 3Mb Cache şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm, frecvenţa standard de rulare fiind de 2.0Ghz.

Ca şi grafică, are la bază procesorul integrat HD Graphics 520 de la Intel.

Dispune de o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4, precum şi de o capacitate de stocare de 500Gb de tip HDD.

Multimedia vorbind, pune la îndemână o cameră Web HD, două difuzoare audio stereo, un microfon integrat, o unitate DVD Rw şi un cititor de carduri.

Integrează două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieşire audio, conexiune Bluetooth 4.0, conexiune Wi-Fi 802.11 ac şi LAN (Reţea 10/100/1000).

Concluzie:

Concluzionând, Acer ES1-572-32PR este un laptop portabil şi modern cu performanţe hardware bune, ce reuşeşte să asigure întotdeauna o funcţionalitate excelentă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Portabil
  • Linux
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.