Acer Aspire ES1-532G-P3HE – laptop modern, portabil şi accesibil cu sistem de operare Linux

Acer Aspire ES1-532G-P3HE este un dispozitiv atractiv de buget, respectiv un laptop portabil şi modern de generaţie nouă. Are capacitatea de a asigura de fiecare dată o funcţionalitate bună, fiind ideal atât de acasă, de la birou, cât şi din deplasare.

Ei bine, vorbim despre o variantă ce vine standard echipată cu sistemul de operare Linux. Se dovedeşte a fi un sistem de operare destul de flexibil, de rapid şi de stabil.

În ceea ce priveşte durata autonomiei de lucru, datorită acumulatorului Lithium-Ion cu 3 celule garantează până la 5 ore de activitate neîntreruptă.

Acest model Aspire ES1-532G-P3HE poate fi achiziţionat din oferta magazinului online eMag cu preţul avantajos de doar 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, remarcăm o construcţie calitativă din plastic cu forme şi finisaje bine definite. Este pe un fond de culoare neagră, are o greutate de aproximativ 2.23kg şi măsoară standard 381.8 x 24.6 x 258 (W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire ES1-532G-P3HE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul laptop Acer din gama Aspire deţine un ecran LCD cu diagonala de 15.6 inch. Reprezintă un display bun cu unghiuri largi de vizualizare, ce oferă o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768p.

Pe partea de performanţe hardware, are la bază un procesor Intel Pentium – N3710, provenit de pe arhitectura Braswell. Are 4 nuclee, un Cache de 2Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Din fabrică rulează la o frecvenţă de 1.6GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost la nevoie creşte până la 2.56GHz.

Ca şi grafică, se laudă atât cu procesorul grafic integrat HD Graphics 405 de la Intel, cât şi cu placa video dedicată GeForce – 920MX cu chipset video nVidia.

Pune la dispoziţie o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD (5400rpm), cât şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3 (1.6GHz).

Cât despre dotările multimedia, integrează un difuzor audio, un microfon, o cameră Web şi un cititor de carduri, neavând unitate optică citire/scriere inclusă.

Iar ca şi conectivitate, deţine un port HDMI, o ieşire audio, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, conexiune Bluetooth 4.0, Wi-Fi (802.11 ac) şi LAN (10/100/1000Mbs).

Concluzie:

În concluzie, Acer Aspire ES1-532G-P3HE se dovedeşte a fi un laptop accesibil, portabil şi modern de generaţie recentă, capabil să asigure de fiecare dată o funcţionalitate foarte bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Portabil
  • Accesibil
  • Linux
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.