Acer Aspire E5-774G-32AX – dispozitiv modern şi portabil cu performanţe hardware bune

Acer Aspire E5-774G-32AX este un dispozitiv performant şi modern de generaţie nouă, cu raport preţ-calitate avantajos. Reprezintă o alegere potrivită atât lucrului de pe teren, cât şi celui intens de la birou, graţie design-ului său portabil şi elegant.

În privinţa sistemului de operare standard rulează Linux, însă este de subliniat faptul că acceptă şi orice versiune de sistem Windows.

Ascunde la interior un acumulator extrem de generos de tip Lithium Ion cu 6 celule, pentru o autonomie de lucru prelungită.

Acest model recent E5-774G-32AX este disponibil online şi în magazinul de specialitate eMag la numai 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, se bucură de o construcţie calitativă cu finisaje şi detalii perfect definite. Este în totalitate de culoare neagră, cântăreşte în jur de 3.3kg şi măsoară standard 423.3 x 33.1 – 27.58 x 281.9 (W x H x D) mm.

Acelaşi dispozitiv recent este comercializat şi de către magazinul Cel.

Imagini cu Acer Aspire E5-774G-32AX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, acesta variantă nouă de la Acer se bucură de un dispalay generos de tip LED backlight de 17.3 inch în diagonală. Este un ecran glare (lucios) cu un format HD+ la o rezoluţie de 1600 x 900 pixeli.

Hardware vorbind, integrează un procesor i3 – 6100U de la Intel, conceput pe recenta arhitectură Skylake. Are la bază o tehnologie de fabricaţie de 14nm, două nuclee şi un Cache de 3Mb, frecvenţa de tactare fiind de 2.3GHz.

Grafica acestuia constă atât în placa video dedicată GeForce GTX 950M, cât şi în procesorul grafic integrat HD Graphics 520 de la Intel. Cea dintâi se laudă cu 2Gb de memorie video, de Chipset video de la nVidia, precum şi cu tehnologiile Cuda, nVidia Optimus şi nVidia PhysX.

În privinţa memoriei RAM, pune la îndemână două sloturi disponibile, doar unul fiind ocupat cu o plăcuţă de 4Gb de tip DDR4. Capacitatea maximă acceptă este de până la 32Gb de tip DDR4. Ca şi memorie de stocare, integrează o unitate SSD cu capacitatea de 128Gb.

Beneficiază de o unitate citire/scriere DVD SuperMulti, de două difuzoare audio stereo, de un microfon integrat, de un WebCam HD, precum şi de un cititor de carduri SD.

Deţine 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un port HDMI, un port USB 3.1 pentru încărcare, o ieşire Combo Audio, un port VGA, Bluetooth 4.0, LAN (Rj-45) şi Wireless 802.11 a/b/g/n/ac.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire E5-774G-32AX reprezintă un dispozitiv portabil şi modern de generaţie nouă, cu performanţe hardware bune.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • HD+
  • Modern
  • Linux
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.