Acer Aspire A314-31-C4Z5 – notebook accesibil şi modern cu sistem de operare Linux

Acer Aspire A314-31-C4Z5 se dovedeşte a fi un notebook atractiv de generaţie recentă, evidenţiat printr-un design elegant şi modern cu finisaje perfect definite. Este un dispozitiv accesibil destinat sarcinilor şi activitatitor office şi multimedia, susţinute atât de acasă, cât şi din deplasare.

Ei bine, vorbim despre un model din generaţia 2017 ce rulează din fabrică sistemul de operare Linux.

Vine prevăzut cu un acumulator de tip Lithium-Polimer cu 2 celule, ce garantează o autonomie de lucru destul de generoasă.

Acest model Aspire A314-31-C4Z5 este deja prezent online în oferta celor de la eMag la preţul de doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, aşa cum am spus prezintă un exterior atrăgător din plastic calitativ de culoare neagră. Tehnic vorbind, are o greutate de aproximativ 1.8kg şi măsoară standard 343 x 20.15 x 245 (W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire A314-31-C4Z5:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce îl privesc performanţele hardware, avem de-a face cu un procesor decent Intel Celeron Dual-Core, model N33050. Deţine o tehnologie de fabricaţie de 14nm şi 2 nuclee, frecvenţa standard de tactare fiind de 1.1GHz. Însă, datorită modului Turbo Boost la nevoie poate creşte până la 2.4GHz.

Integrează un ecran LCD LED de tip anti-glare (mat), ce măsoară în diagonală 14 inch. Aşadar, este vorba despre un LED-backlit TN ce asigură un format HD la o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli.

Pe partea de grafică, vine echipat cu procesorul grafic integrat HD Graphics 500 cu chipset video de la Intel.

La nivel de memorii, producătorul l-a dotat cu 4Gb de tip DDR3 de memorie RAM, cât şi cu o capacitate de stocare de 500Gb de tip HDD.

Multimedia pune la îndemână o cameră Web cu microfon integrat, două difuzoare audio integrate şi un cititor de carduri, neavând în dotare unitate optică DVD-Rw.

Iar cât despre conectivitate, dispune de un port HDMI, de o ieşire audio, de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de Bluetooth 4.0, de Wi-Fi 802.11 ac şi de LAN (10/100).

Concluzie:

În concluzie, Acer Aspire A314-31-C4Z5 este un laptop accesibil, modern şi calitativ de generaţie nouă, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate decentă atât de acasă, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Portabil
  • Accesibil
  • Linux
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.