Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ – laptop accesibil şi modern de buget cu Microsoft Windows 10 Home

Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ se dovedeşte a fi un laptop avantajos de buget, provenit din cea mai recentă gamă a anului 2017. Este un dispozitiv atractiv de calitate bună, ce reuşeşte să asigure atât o portabailitate superioară, cât şi o funcţionalitate pe măsură.

Ei bine, avem de-a face cu un model ce rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi.

Integrează un acumulator de tip Lithium Polymer cu 2 celule, pentru o durată de activitate de până la 6.5 ore continuu.

Acest model Aspire 3 A315-31-C6EZ este deja prezent în magazinul online eMag la preţul de achiziţie de 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, se bucură de o construcţie atrăgătoare cu forme şi finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 2.1kg şi măsoară standard 381.6 x 21.6 x 259 (W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Nouă variantă de la Acer din serie Aspire vine proiectată cu un ecran LCD LED – backlit de 15.6 inch în diagonală. Se dovedeşte a fi un display calitativ cu unghiuri bune de vizibilitate, ce oferă o rezoluţie High Defintion la maxim 1366 x 768 pixeli.

La capitolul performanţe hardware, integrează procesorul Intel Celeron Dual-Core – N4450 provenit de pe arhitectura Apollo Lake. Deţine 2 nuclee, un Cache de 2Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 14 nm. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează standard la 1.1GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate creşte până la 2.4GHz.

Grafică acestuia este asigurată de către procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 500 din seria GMA.

Pune la îndemână o capacitate de stocare de 500Gb de tip HDD, precum şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3.

În ceea ce priveşte nivelul multimedia, dispune de un microfon integrat, de două difuzoare audio, de WebCam, de cititor de carduri, unitatea optică DVD-Rw lipsind de această dată.

Iar ca şi conectivitate, vine prevăzut cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port USB 3.0, cu două porturi USB 2.0, cu Bluetooth 4.0, cu Wi-Fi şi cu LAN.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ reprezintă un dispozitiv accesibil şi portabil de buget, ce reuşeşte să garanteze de fiecare dată o funcţionalitate foarte bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.